Event

Skal du holde et større event? Fx i din butik, for dine medarbejdere eller noget helt andet, så er der rigtig mange muligheder med et Selfiecam.
Hvis du ligesom os, elsker at gøre noget ekstraordinært ud af begivenheder, så kan du her på siden finde inspiration til underholdning, der vil imponere gæsterne til dit event.

Oversigt og hurtig links:

  • Derfor skal Selfiecam med til eventet
  • Rekvisitter og baggrunde
  • Ekstra muligheder

Derfor skal Selfiecam med til dit event

Der findes mange sjove ideer til underholdning, lege og indslag, og det kan for mange være svært at udvælge den perfekte kombination af underholdning som sikre den rette stemning gennem dagen.

Selfiecam er den moderne udgave af den traditionelle fotograf, og som navnet “Selfiecam” antyder, så er stafetten nu givet videre til gæsterne, som selv skal stå for at tage billederne.

Mulighederne er mange

Skal du f.eks. holde åbning af ny butik eller deltage på en messe, så kan Selfiecam bruges som et slags visitkort, hvor gæsterne får et billede med hjem, med dit logo på (Tilkøb).

Selfiecam kan også bruges som en del af en konkurrence, hvor du senere på dagen kan offentliggøre vinder billedet på dine sociale medier. Dermed tiltrækkes en masse opmærksomhed til dine sociale platforme.

En anden mulighed er at benytte Selfiecam SMS service, som giver gæsterne mulighed for at sende billedet direkte til deres mobiltelefon og dermed mulighed for at kunne ligge billedet op på deres egne sociale medier og hashtagge dit brand.

Rekvisitter og baggrunde

Et selfie bliver bare sjovere, når man benytter rekvisitter, og det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvor mange man kan benytte. Du kan f.eks. kombinere en hat, et overskæg og en kysmund, og på den måde lave mange forskellige og sjove billeder.

Vores erfaring fortæller os, at du får flest billeder, når du har et stort udvalg af rekvisitter. Dine gæster giver den mere gas foran Selfiecam’et når der er mange at vælge imellem. Derfor medfølger der også 31 gratis rekvisitter så alle har mulighed for at give den gas foran Selfiecam.

Vi har mange forskellige rekvisitter. Til store arrangementer anbefaler vi:

1.000 KR. FOR EN WEEKEND

LEJ ET SELFIECAM