Vejen til Selfiecam

Selfiecam er en dansk virksomhed, som har beliggenhed i Roskilde. Bag virksomheden står de tre søskende, der har skabt og udviklet Selfiecam. 

Ideen opstod et par år tilbage og udviklingen af den helt rette photobooth har været gennem en længere udviklingsproces inden vi nåede frem til det vi i dag kender som Selfiecam, og som vi i øvrigt er meget stolte af at kunne dele med jer.

Vi tror på at et Selfiecam kan bidrage positivt til festen og til at få gæsterne til at blande sig med hinanden på kryds og tværs. Vi videreudvikler konstant på vores kamera for altid at kunne tilbyde jer det nyeste på markedet.

I kan følge med bag om virksomheden på vores Instagram @Selfiecamdk

Hvem er Selfiecam

Visionen bag Selfiecam har været at skabe et nyt fænomen inden for underholdning til festen. Det har været i vores tanker, at vi skulle skabe et produkt der var til at betale for og som alle skulle have mulighed for at kunne være en del af.

Brandets filosofi bygger på, at ærlighed og et positivt sind giver de mest tilfredse kunder. Vi håber og tror på at vi med vores produkt kan bidrage til at I til jeres fest får gæsterne rystet endnu bedre sammen og dermed får en endnu bedre fest.

Vi arbejder hårdt på, at skabe den ultimative Selfiecam photobooth. Vi har set hvilken glæde Selfiecam bringer til fester og vores ambition er at få spredt budskabet og sørge for at endnu flere får glæde af en Selfiecam til festen.

Vi har lavet flere customized projekter til virksomheder og vi har derfor en bred erfaring. Ring eller skriv gerne til os, hvis du har et projekt du brænder for at begynde.

Selfiecam egner sig primært til

0%
Bryllupper & konfirmationer
0%
Fødselsdage & privatfester
0%
Firmafester & julefrokoster

Mød vores team

Lasse Lund Hansen
Lasse Lund HansenProject manager and marketing
Lasse arbejder til dagligt med Selfiecams mange spændende projekter. Et af Lasses talenter er at få ideer til at blive til virkelighed. Derudover arbejder Lasse med markedsføring.
Asger Lund Hansen
Asger Lund HansenComputer scientist
Asger arbejder som datalog, og han er manden, som har udviklet vores software og database. Asger er derudover ansvarlig for den grafiske side, som du kan finde på vores Facebook og Instagram.
Louise Lund Hansen
Louise Lund HansenMarketing and creative director
Louise er ansvarlig for Selfiecams markedsføring og kommunikation. Derudover arbejder Louise med virksomhedens strategiske udvikling og eksekvering.