Hent dine billeder | Vi er klar til at hjælpe! +45 42 90 31 11 | kontakt@selfiecam.dk

August og september er ekstra populærer. Vi anbefaler at bestille i god tid.

Eksempel billeder fra Selfiecam

Vil du se flere billeder?
Hvis du vil se flere eksempler på billeder ud over dem ovenfor i Selfiecam galleriet, kan du besøge vores Instagram-profil @selfiecam.dk. Vi vil rigtig gerne se de sjove øjeblikke, i har med Selfiecam, så tag os endelig, hvis du deler dine billeder på sociale medier.

Sådan får du de bedste billeder
Denne korte guide hjælper dig med at tage de bedste billeder med dit Selfiecam. Først og fremmest anbefaler vi, at Selfiecam placeres, så det fotograferer mod en væg, så billederne får en flot baggrund. Dette giver også de bedste billeder med hensyn til lys. På billederne under Selfiecam-galleriet er vores guldbaggrund bl.a. og du kan finde denne på siden under tilbehør.

Derudover anbefaler vi, at Selfiecam placeres 1-1,5 meter fra væggen. Det sikrer, at gæsterne er på den mest optimale afstand til at tage selfies, og at du får nogle rigtig skarpe billeder. Selfiecam kan tage billeder i både lyse og mørke rum. Selfiecam vil ofte indstille sig selv korrekt. Skal du ændre indstillinger, kan du læse mere om det på vores guideside, hvor der er en trin for trin guide til alle indstillinger.