Galleri

Vil du se flere billeder?

Vil du se flere eksempler på billeder udover dem ovenfor i Selfiecam galleri, så kan du besøge vores Instagram profil @selfiecam.dk. Vi vil rigtig gerne se de sjove stunder, som i har med Selfiecam, så tag os endelig hvis i deler jeres billeder på de sociale medier. Mangler du inspiration til dit selfiehjørne kan du læse mere under inspiration. Her er der blandt andet er tips og tricks til baggrund, rekvisitholder og selfieramme.

Sådan får du de bedste billeder

Denne korte guide skal hjælpe dig til at tage de bedste billeder med dit Selfiecam. Først og fremmest anbefaler vi, at Selfiecam stilles så det fotografere mod en væg så billederne får en flot baggrund. Dette giver også de bedste billeder i forhold til lyset. På billederne under Selfiecam galleri er der blandt andet pyntet op med vores guldbaggrund. Find denne her på siden under tilbehør.

Der går sjælendt længe, fra at gæsterne træder ind i lokalet til, at Selfiecam får den første opmærksomhed. Det bliver både sjovere at tage billederne, men også at se dem bagefter, hvis der er mulighed for også at bruge en masse rekvisitter på billederne. Find de rekvisitter der passer til din fest her.

Derudover anbefaler vi at Selfiecam placeres 1-1,5 meter fra væggen. Dette sikre at gæsterne står i den mest optimale afstand til at tage selfies, og at i får nogle rigtig skarpe billeder. Selfiecam kan både tage billeder i lyse og mørke lokaler. Selfiecam vil ofte selv indstille sig korrekt. Har du brug for at ændre indstillinger, kan du læse mere om det på vores guide side, hvor der er trin for trin guide til alle indstillinger.