Bryllup

Skal du giftes, og overvejer du et Selfiecam til den store dag? Et bryllup er en stor begivenhed, og for mange betyder det også mange måneders forberedelse. Hvis du ligesom os, elsker at gøre noget ekstraordinært ud af livets fester, så kan du her på siden finde inspiration til underholdning, der vil imponere gæsterne til dit bryllup. 

Oversigt og hurtig links:

  • Derfor skal Selfiecam med til festen
  • Rekvisitter og baggrunde
  • Selfiecam challenge spil
  • Takkekort

Derfor skal Selfiecam med til festen

Der findes traditionen tro mange sjove selskabslege til et bryllup. 

Det kan for mange være svært at udvælge den perfekte kombination af underholdning som sikre den festlige stemning gennem dagen. Udover de mange taler og sange som altid vil være der, så er der også mange timer hvor gæsterne skal underholdes, og det er her hvor et Selfiecam er genialt.

Selfiecam er den moderne udgave af den traditionelle fotograf, og som navnet “Selfiecam” antyder, så er stafetten nu givet videre til gæsterne, som selv skal stå for at tage billederne.

Rekvisitter og baggrunde

Et selfie bliver bare sjovere, når man benytter rekvisitter, og det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvor mange man kan benytte. Du kan f.eks. kombinere en hat, et overskæg og en kysmund, og på den måde lave mange forskellige og sjove billeder.

Vores erfaring fortæller os, at du får flest billeder, når du har et stort udvalg af rekvisitter. Dine gæster giver den mere gas foran Selfiecam’et når der er mange at vælge imellem. Derfor medfølger der også 31 gratis rekvisitter så alle har mulighed for at give den gas foran Selfiecam.

Vi anbefaler desuden følgende rekvisitter til brylluppet:

Selfiecam challenge spil

Selfiecam challenge er perfekt til at sætte endnu mere gang i festen og sikre endnu flere sjove og mindeværdige billeder.

Selfiecam challenge spillet består af 50 kort med forskellige udfordringer som gæsterne skal løse foran kameraet. Der kunne for eksempel stå ”Tag et billede med bruden og gommen” eller ”Få så mange som muligt med på billedet”. Til brylluppet kan kortene for eksempel ligges under gæsternes tallerkner og under middagen kan i afsløre at hver gæst skal have udført sin challenge inden festen er endt. 

Kortene kan også ligges ved siden af Selfiecam, hvor gæsterne så kan trække et kort og se hvilket slags billede som de bliver udfordret til at tage.

Selfiecam challenge kan tilkøbes ved at klikke her: Selfiecam challenge

Takkekort

”Tusind tak for opmærksomheden til vores bryllup, vi havde den mest vidunderlige dag”’

Efter et veloverstået bryllup, er det tid at sende en tak ud til gæsterne. Det mest normale er at vedlægge et bryllupsbillede sammen med takkekortet, men hvorfor ikke gøre takken lidt mere personlig og unik?

Når Selfiecam er ude bliver der typisk taget mellem 200 og 400 billeder, så der burde være rigeligt at vælge imellem. Selfiecam tager billeder i høj kvalitet (3280 x 1840), og egner sig derfor rigtig godt til udprint. Udvælg et billede hvor gæsterne hver især er på og vedlæg det i takkekortet. Det vil give gæsterne et eksklusivt minde fra festen, på en sjov og anderledes måde.

Læs mere om billedefremkaldelse her.

1.000 KR. FOR EN WEEKEND

LEJ ET SELFIECAM