Hent dine billeder | Vi er klar til at hjælpe! +45 42 90 31 11 | kontakt@selfiecam.dk

Vi har stor efterspørgsel i april-juni. Vi anbefaler derfor at bestille i god tid, da vi forventer udsolgt.

Fotobaggrund

Louise Lund Hansen

Louise Lund Hansen

Fotobaggrund

Louise Lund Hansen

Louise Lund Hansen

Mulighederne er mange når vi snakker om fotobaggrunde! – Og Selfiecam er vild med at fotografere dem!
Det er en meget individuel smagssag, hvilket udtryk man ønsker billederne skal have, og den rette fotobaggrund kan hjælpe med at opfylde dette.

Det anbefales at Selfiecam stilles ca. 1,5 meter fra væggen. Ved denne afstand fotografere Selfiecam en bredde på ca. 1,5 m.

(Den klassiske)
Den første mulighed er den helt klassiske, hvor Selfiecam fotografere op mod en væg. Disse billeder er for dig der ønsker det helt klassisk og stilrent, og bare rolig gæsterne skal nok “pynte” billedet op helt selv, med sjove grimasser og store smil.

(Den ekstraordinære)
En anden mulighed er at pynte op med guld/sølv baggrund. Disse baggrunde måler 2 x 1 meter og med to af disse baggrunde kan du nok forestille dig en imponerende stor fotobaggrund der vil møde dine gæster når de træder ind af døren! Desuden bliver billederne super festlige med disse foliebaggrunde. Det giver bare det ekstra.

(Den romantiske)
Den romantiske baggrund er så fin! Det er den baggrund som kan ses på billedet ovenfor. Udover at give billederne et romantisk touch, så er det også så smukt at have som en del af udsmykningen til festen. For at lave fotobaggrunden skal du bruge hvidt stof, lyskæder og tyl stof.

Del på Sociale medier:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Indlæg du vil kunne lide

Selfiecam til konfirmationsfesten

Selfiecam til konfirmationsfesten En konfirmationsfest er en dag, som man vil huske for evigt. Det er en dag, hvor man fejrer sin overgang fra barn

Tjekliste til brylluppet

Tillykke med jeres kommende bryllup! At planlægge et bryllup kan være både spændende og overvældende, men med den rigtige tjekliste kan I holde styr på