Sommerfesten

Skal du holde en sommerfest? Og mangler du underholdning til din fest, så er Selfiecam den perfekte løsning! Hvis du ligesom os, elsker at gøre noget ekstraordinært ud af livets fester, så kan du her på siden finde inspiration til underholdning, der vil imponere gæsterne til din sommerfest.

Oversigt og hurtig links:

  • Derfor skal Selfiecam med til festen
  • Rekvisitter og baggrunde
  • Selfiecam challenge spil

Derfor skal Selfiecam med til festen

Der findes mange sjove ideer til underholdning, lege og indslag.

Det kan for mange være svært at udvælge den perfekte kombination af underholdning som sikre den festlige stemning gennem dagen. Der vil ofte være mange timer hvor gæster skal underholdes, og det er her hvor et Selfiecam er genialt.

Selfiecam er den moderne udgave af den traditionelle fotograf, og som navnet “Selfiecam” antyder, så er stafetten nu givet videre til gæsterne, som selv skal stå for at tage billederne.

Har du inviteret til en fest hvor flere af gæsterne ikke kender hinanden, så er Selfiecam rigtig god til at starte nye bekendtskaber.

Rekvisitter og baggrunde

Et selfie bliver bare sjovere, når man benytter rekvisitter, og det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvor mange man kan benytte. Du kan f.eks. kombinere en hat, et overskæg og en kysmund, og på den måde lave mange forskellige og sjove billeder.

Vores erfaring fortæller os, at du får flest billeder, når du har et stort udvalg af rekvisitter. Dine gæster giver den mere gas foran Selfiecam’et når der er mange at vælge imellem. Derfor medfølger der også 31 gratis rekvisitter så alle har mulighed for at give den gas foran Selfiecam.

Vi anbefaler desuden følgende rekvisitter til sommerfesten:

Selfiecam challenge spil

Selfiecam challenge er perfekt til at sætte endnu mere gang i festen og sikre endnu flere sjove og mindeværdige billeder.

Selfiecam challenge spillet består af 50 kort med forskellige udfordringer som gæsterne skal løse foran kameraet. Der kunne for eksempel stå ”Tag et billede med værten” eller ”Få så mange som muligt med på billedet”. Til festen kan kortene for eksempel ligges under gæsternes tallerkner og under middagen kan i afsløre at hver gæst skal have udført sin challenge inden festen er endt. 

Kortene kan også ligges ved siden af Selfiecam, hvor gæsterne så kan trække et kort og se hvilket slags billede som de bliver udfordret til at tage.

Selfiecam challenge kan tilkøbes her: Selfiecam challenge

1.000 KR. FOR EN WEEKEND

LEJ ET SELFIECAM