Presse

Bryllupsklar.dk

“En photobooth er en super fed gimmick til jeres bryllup. Det vil give jer nogle anderledes sjove og skæve billeder, som I sikkert ikke ellers ville få, da folk optræder meget slap line i en photobooth. Husk også at leje eller købe de sjove props, som er tilbehøret som fx. skøre briller, overskæg, kysselæber og hatte”.

Læs hele artiklen her @bryllupsklar

 

Photo-booth.dk

“Hvis du skal holde fest, og gerne vil have foreviget aftenen med en masse billeder, som senere kan skabe minder og glæde, så kunne en selfie cam fra Selfiecam.dk måske være interessant for dig. Mange vælger ofte at hyre en fotograf, eller få en ven eller et familiemedlem til at tage billeder til festen. Disse bliver dog hurtigt meget opstillet og kedelige at se på. Men uden en fast fotograf, ender det måske med, at der ingen billeder er at se tilbage på. Med en selfiecam er der ingen der skal stå til ansvar for at huske at tage billeder, og derudover bliver disse billeder også sjovere og mere løsslupne, og det bliver med garanti et hit til din fest”.

Læs hvorfor et Selfiecam anbefales til festen her @photo-booth 

 

JacobAndersen bryllupsfotograf

”Selfiecam, Selfiebox, Fotobox, Myselfie”…fortsæt selv. Kært barn har som bekendt mange navne, også når det gælder muligheden for at tage skøre, søde og sjove billeder til jeres bryllup. I har sikkert oplevet en photo booth flere steder, og hos mig er det efterhånden også blevet en fast del af bryllupsfotograferingen at levere opstilling af min photo booth. Når I lejer en Photo Booth giver I jeres gæster mulighed for en ny oplevelse, hvor de kan have det super sjovt sammen. Samtidig giver det jer en masse uforglemmelige minder fra jeres bryllup. Selfiebox’en giver anderledes billeder end dem jeg tager som fotograf, simpelthen fordi jeres gæster optræder på slap line, når de står alene eller i mindre grupper foran Photo Booth’en”.

Læs hele artiklen her @JacobAndersen bryllupsfotograf

 

Jeresbryllup

“Gør dit bryllup, din konfirmation eller en anden festlig begivenhed sjovere med en Selfiecam photobooth.

Selfiecam er den moderne udgave af den traditionelle fotograf, og som navnet “Selfiecam” antyder, så er stafetten nu givet videre til gæsterne, som selv står for at tage billederne. Selfiecam er starten på en kanon sjov aften for dig og dine gæster”.

Læs hele artiklen her @JeresBryllup

 

Woman.dk

En fotoboks er en genial underholdning til et bryllup af flere årsager: For det første er det en perfekt og anderledes måde at forevige aftenen på. Derudover er fotoboksen genial til alle stadier af dagen/aftenen. I takt med at gæsterne får mere og mere indenbords, vil fotoboksen formentlig også vække endnu større glæde (og resultere i sjove og fjollede billeder!).

Læs hele artiklen her @Woman.dk