ALOHA! Er du vild med sol, ferie og alt, hvad der hører til? Så er en Hawaii temafest måske lige noget for dig!

Den tropiske og eksotiske ø byder på en skøn stemning og er perfekt som tema til festen. Vi kender allesammen billedet af den festklædte turist på eventyr. Alle er klædte i farverige blomsterskjorter med solhat, blomsterkranse og højt humør.

Til den perfekte og helt gennemførte Hawaii temafest har jeg listet alt op der sørge for at du kommer helt i mål med temaet, og at din tema fest virkelig vil blive husket: Palmer (oppustelige), palmeblade, farverige lyskæder, rispapir lamper, balloner i alle farver, piñatas, limbospil, kokosnødder, hulaskørter, farverige cocktails, drinks parablyer, flamingo’er som badedyr. Jo flere farver jo bedre!

Til at fange højdepunkterne af de flotte hulapiger med deres tropiske cocktails, og strandløverne i deres Hawaii skjorter, er et Selfiecam et MUST HAVE. En Selfiecam photobooth giver en masse grin til gæsterne under festen og sørge for at de får en masse minder med hjem. Vi har fundet en photoprobs pakke fyldt med en masse lækkert Hawaii photoprobs lir, der kan spice billederne endnu mere op. Pakken indeholder alt fra flamingobriller til kokosnøddrinks, og sørge for at alle gæsterne bliver klædt godt på til feriebillederne 😉

For at få skabt den rette stemning på billederne er det selvfølgelig også vigtigt at baggrunden pyntes op i den helt rigtige hawaii stil. Hvis det er muligt, vil det oplagte være at bestille en “hawaii photo backdrop”. Den vil virkelig sætte prikken over i’et til de mange feriebilleder. Er du derimod klar på en DIY løsning, er det bare om at få hængt en skrigende farve op af væggen, f.eks. pink, og så få pyntet godt op med balloner,  guirlander og hvad der ellers hører til.

Er du blevet hooked på en Hawaii temafest? Så er det bare med at få sendt invitationerne afsted til din “Luau party”.