Selfiecam bordet

Selfiecam er super populært indenfor fester – men hvordan får du egentlig dine gæster til at tænke wow når de kommer ind af døren?

Svaret er enkelt – dekorer et ”Selfiecam bord”.

Det er kun fantasien der sætter grænser for udsmykningen af et Selfiecam bord, og nu vil jeg dele min med dig. Temaet for bordet vil være en kombination mellem det rustikke og det ny moderne.

Skab liv med en smuk og elegant dug, udvælg en dug med et flot mønster eller gå den klassiske vej med en hvid dug. Fyld bordets baggrund med et par gamle æblekasser og store flotte lysestager. Lad Egeføj grene sprede sig ud på bordet, som var det serpentiner.

En flot måde at opbevare photoprobs på er at placere dem i en vase/krukke/pyntespand.
Den kan fyldes med sand eller ris, som hver giver et meget forskelligt indtryk. En vase fungerer rigtig fint som holder og kan samtidig passe til lige præcis dit tema afhængig af hvilken slags vase du vælger. En mulighed kan også være at sætte tre vaser sammen i forskellige højder, og dermed sættes photoprobs også i forskellige højder og ligner hel en dekoration – super fint! 😉

De photoprobs der ikke kan være i vaserne (fordi MANGE photoprobs skal der jo til), kan spredes ud over Selfiecam bordet.

Derudover kan Selfiecam skiltene også placeres på bordet. Læs mere om hvad DIY Selfiecam skilte er for noget her.

2019-01-10T19:57:46+00:00