Er du ligesom jeg helt vild med photoprobs i alle mulige finurlige former og farver?

Ideen med et Selfiecam til festen er at få taget nogle mere uformelle billeder. Udover du får en masse gode og sjove billeder har en Selfiecam også en kæmpe underholdningsværdi blandt gæsterne. Vi ser gang på gang hvordan gæsterne flittigt griber om photoprobs’ne mens de posere foran Selfiecam’et. Derfor vil jeg til enhver tid anbefale “ikke at gå ned på udstyr” 😉

Det kan være en udfordring at få organiseret alle disse lækre photoprobs og jeg har derfor lagt et billede op til inspiration til, hvordan man kan løse dette på en nem og flot måde. Glassene er købt i Tiger og klistermærkerne er købt i Søsterne Grene. Herefter inddeles photoprobs’ne efter kategori. På billedet er “Kysmund”, “Moustache” og “Briller”. Derudover kunne det være oplagt at samle alt det, der ikke lige er til at kategorisere i et glas under “Tilbehør” – der skal måske nok bruges to glas til den kategori.

Når nu du har fået lavet disse fine glas og inddelt dine photoprobs, må det sidste du mangler være en lyskæde.
En lyskæde på bordet rundt om photoprobs’ne skaber et rigtig hyggeligt syn når det først bliver mørkt.

Send os gerne et billede af dine kreative løsninger på mail: kontakt@Selfiecam.dk, så samler vi jeres billeder og deler dem på instagram, så flere har mulighed for at blive inspireret.